Toro de Piedra Grand Reserva Carignan
Chileläisen artisti Palolo Valdésin patsaiden inspiroima viini.
Toro de Piedra Grand Reserva Carignan
Terrior, valmistustapa ja kypsytys
Jälleenmyyjä
Viiniin käytettävät rypäleet kerätään Maulen laaksosta. Ennen käymistä rypäleet kylmämaseroituvat 2-4 päivän ajan ja käymisen yhteydessä tapahtuva maseraatio kestää 3-4 viikkoa. Käymislämpötila on 25-28°C. Viini kypsyy 12 kuukauden ajan 2-4-vuotiaissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.
KäyttöMetsäsienirisoton kumppanina.
KuvausTummanpuhuvassa tuoksussa on kypsää kirsikkaa ja aromaattista mausteisuutta. Kuiva ja keskitäyteläinen maku on ryhdikäs ja hedelmäinen, ja hapokkuudeltaan miellyttävän raikas.
Nimi
Toro de Piedra Grand Reserva Carignan
Valmistaja
Viña Requingua
Tyyppi
Punaviini
Vuosikerta
2020
Maa
Chile
Alue
Maule
Rypäle
Carignan
Hinta
15,99 €
Näytä tuote Alkon valikoimassa