Marjoja, sabayonia ja roseesamppanjaa
Onko mitään keväisempää kuin kupillinen marjoja kuohkean sabayon-kastikkeen kanssa, ja kylkeen lasillinen roseesamppanjaa?

Auringon alkaessa pilkottaa ja luonnon herätessä talviuniltaan tekee mieli tuoda lautaselle raikkaita makuja ja viinilasiin heleää väriä. Kevään 2025 upein samppanjauutuus on haarapääskyn lailla Suomeen lennähtänyt Le Bullet Rosé Brut, joka sai ensikosketuksensa markkinoillemme ystävänpäivänä. Viinin heleän vaaleanpunainen väri kutsuu nauttimaan, ja aromimaailmasta voi aistia kypsää mansikkaisuutta, vadelmaisuutta ja kukkeutta.
Kevääseen ja kesään sopivan jälkiruoan loihdit upean aromaattisista suomalaisista marjoista, jotka kruunaat Le Bullet Rosé Brutilla maustetulla sabayon-kastikkeella.
Aloita marjoista – huuhtele ja pilko ne pieniksi paloiksi.
3 keltuaista
3 rkl sokeria
reilu loraus Le Bullet Rosé Brut -viiniä
Laita keltuaiset, sokeri ja viini metallikulhoon ja vispaa vesihauteen päällä. Slow and steady, ettei keltuaiset kypsy liikaa! Vispaa, kunnes vaahto on kuohkea. Jos haluat upean värin, lisää pari tippaa punaista elintarvikeväriä.