Oletko yli 18 vuotias?

Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain täysi-ikäisille

Näillä viidellä viinillä pelastat juhannuksen

Juhannus, Suomen kesän kohokohta, on täydellinen tilaisuus nauttia hyvästä seurasta, herkullisesta ruoasta ja tietenkin erinomaisista viineistä. Viimeistään nyt on aika päivittää viinivarasto juhannuksen juhlia varten. Tässä viisi juhannusviiniä, jotka tekevät keskikesän juhlasta unohtumattoman.

Juhannus on juhla, joka vaatii monipuolisuutta viinivalinnoissa. Tässä valmis ostoslista, jolla ei mene pieleen.

1. Battenfeld Spanier Riesling hanapakkaus

Alko tuotekoodi: 931051 
Hinta: 39,98 €

Riesling on monipuolinen viini, joka sopii erinomaisesti juhannuksen raikkaiden salaattien, grillattujen kalojen ja jopa kevyiden liharuokien kanssa. Battenfeld Spanierin Riesling hanapakkauksessa on kätevä valinta, sillä sen sitruksinen ja mineraalinen maku sekä hyvä hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin kesäisille ruokalajeille. Hanapakkaus varmistaa, että viini säilyy tuoreena ja se on helppo tarjoilla suuremmallekin juhlaporukalle.

2. Torbreck Old Vines

Alko tuotekoodi: 951924 
Hinta: 22,98 €

Barossan laakson ikoninen punaviini, Torbreck Old Vines (Grenache, Syrah, Mourvèdre) on täyteläinen ja paahteinen viini, joka täydentää erinomaisesti grillattua punaista lihaa ja umamisia ruokia. Tämä viini on täydellinen valinta juhannuksen grillijuhliin, sillä sen hedelmäisyys ja tanniinisuus korostavat grilliruoan savuisia makuja.

3. Löyly Grüner Veltliner

Alko tuotekoodi: 910856 
Hinta: 19,98 €

Löyly Grüner Veltliner on itävaltalainen valkoviini, joka on valmistettu yhteistyössä helsinkiläisen Löyly-ravintolan kanssa. Tämä viini on saanut inspiraationsa suomalaisesta saunakulttuurista, ja sen raikkaat ja pippuriset aromit tekevät siitä loistavan valinnan juhannuksen kevyille ruokavalinnoille, kuten kasvisruoille ja äyriäisille. Lisäksi viinin myynnistä saadut tuotot ohjataan virtavesien hoitoon, joten voit nauttia viinistä hyvällä omallatunnolla.

4. Bernard Robert Réserve Champagne Brut

Alko tuotekoodi: 941625 
Hinta: 35,98 €

Mikä juhla olisikaan täydellinen ilman kuohuvaa? Bernard Robert Réserve Champagne Brut on tyylikäs valinta juhannuksen maljan kohottamiseen. Tämä samppanja on tasapainoinen ja elegantti, ja siitä löytyy hienostuneita hedelmäisiä ja paahtoleipämäisiä aromeja. Viini sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai juhannuksen jälkiruokien kanssa nautittavaksi.

5. Himmel Pink Riesling

Alko tuotekoodi: 935428 
Hinta: 14,99 €

Himmel Pink Riesling on raikas ja hedelmäinen roseeviini, joka tuo juhannuspöytään kesän kepeyttä ja iloisuutta. Sen marjaiset aromit ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin kesäisille salaateille, grillatuille äyriäisille ja kevyille juustoille. Tämä viini on myös loistava seurusteluviini, joka maistuu erinomaisesti lämpimässä juhannusillassa.

Näillä viineillä varmistat, että juhannuksesi on ikimuistoinen. Hyvää ja turvallista juhannusta!

Torbreck Old Vines

Torbreck
2021
22,98 €
Kehittyneen hienostunut rhonelaisblendi Barossan klassikkotuottajalta.

Löyly Grüner Veltliner

Loimer
2022
19,98 €
Jokaisesta myydystä Löyly-viinipullosta lahjoitetaan euro uhanalaisten kalakantojen suojeluun.

Bernard Robert Réserve Champagne Brut

Champagne Bernard Robert
NV
35,95 €
Runsaan paahteinen samppanja Côte des Barin perhetuottajalta.

Himmel Pink Riesling

Himmel
2021
14,99 €
Taivaallisen hyvää viiniä!
Kirjoittajasta
Anton Varho

Antonilla on kymmenen vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja toimii Viinitien Community Engagement Managerina. Ruoka ja viini ovat olleet Antonille intohimo koko aikuisiän.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit