Ota haltuun klassinen punaviinikastike
Oletko aina miettinyt, miten klassinen punaviinikastike valmistetaan? Nyt on aika opetella tekemään tämä yksinkertainen, mutta monen annoksen kruunaava kastike, ja mikä parasta, sen voi halutessaan tehdä samasta viinistä, jota kaataa myös lasiin!

Le Grand Noir Cabernet Syrah & punaviinikastike
Le Grand Noir -viinit tunnetaan kyvystään ajatella toisin – siksi brändi-ilmeenä on musta lammas. Viinien sekoitteet ovatkin kieltämättä poikkeuksellisia, mistä esimerkkinä tämä kahdesta voimakkaasta ja usein yksin esiintyvästä lajikkeesta, Cabernet Sauvignonista ja Syrah’sta tehty punaviini. Perinteitä kyselemättä ja lainalaisuuksia kumartelematta Le Grand Noir -viinit on tehty ennen kaikkea nautittaviksi. Kuin kotona Ranskassa.
Näin valmistat klassisen punaviinikastikkeen Le Grand Noir Cabernet Syrah -viinistä!
Pilko ja kuullota 2 salottisipulia ja 1 valkosipulinkynsi voissa. Lisää 2 dl Le Grand Noir -punaviiniä ja keitä, kunnes alkoholi haihtuu. Lisää 2–3 tl lihafondia sekä tuoretta rosmariinia, keitä kasaan ja viimeistele voinokareella. Mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa.