Borgogno Barbera d’Alba
Kulttituottajan tyylipuhdas Barbera.
Borgogno Barbera d’Alba
Terrior, valmistustapa ja kypsytys
Jälleenmyyjä
Rypäleet poimitaan käsin Madonna di Comon alueelta Alban lähettyviltä. Tarhat sijaitsevat noin 450 metrin korkeudella hiekkaisella ja kalkkisella maaperällä. Murskauksen jälkeen rypäleet saavat käydä ja maseroitua 8-10 päivän ajan sementtitankeissa. Viini kypsyy 3 kuukautta Picardin ranskalaisissa tammiastioissa.
KäyttöGrillatut lihat, ribsit, pasta al ragú.
KuvausKlassisen puhdaspiirteinen Barbera, jonka tuoksussa hillittyä tummaa marjaisuutta ja luumua. Maku on keskitäyteläinen ja raikas tammen tuodessa viiniin hieman ryhtiä ja tanniineja.
Nimi
Borgogno Barbera d’Alba
Valmistaja
Giacomo Borgogno & Figli
Tyyppi
Punaviini
Vuosikerta
2022
Maa
Italia
Alue
Piemonte
Rypäle
100% Barbera
Hinta
19,99 €
Näytä tuote Alkon valikoimassa