Santa Vittoria Max Langhe Rosato
Rypäleet kerätään tarhoilta, joiden maaperä on vanhaa merenpohjaa ja koostuu kalkkipitoisesta hiekkakivestä. Rankojen poiston jälkeen rypäleet murskataan ja ne kylmämaseroituvat 10°C vuorokauden ajan. Kevyen puristuksen jälkeen mehu saa asettua kylmässä vielä 24 tuntia, minkä jälkeen se käy viiniksi maksimissaan 18°C lämpötilassa.
KäyttöRypäleet kerätään tarhoilta, joiden maaperä on vanhaa merenpohjaa ja koostuu kalkkipitoisesta hiekkakivestä. Rankojen poiston jälkeen rypäleet murskataan ja ne kylmämaseroituvat 10°C vuorokauden ajan. Kevyen puristuksen jälkeen mehu saa asettua kylmässä vielä 24 tuntia, minkä jälkeen se käy viiniksi maksimissaan 18°C lämpötilassa.
KuvausAromaattinen tuoksu, jossa punaista marjaisuutta ja hieman yrttisyyttä. Kuiva maku on runsaan hedelmäinen ja raikkaan hapokas, ja tanniinisuus tuntuu hieman.
Santa Vittoria Max Langhe Rosato
Santa Vittoria
Rosee
2019
Italia
Piemonte
40% Nebbiolo 30% Dolcetto 30% Barbera
9,98 €