Pegasus Amarone della Valpolicella
Amaroneen käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Köynnöksien rypäleistä valikoidaan noin 30%, minkä jälkeen niiden annetaan kuivua luonnollisesti ja hitaasti 100-120 päivän ajan. Viini käy terästankeissa ja kypsyy ranskalaisissa ja amerikkalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä 225-litraisissa tammitynnyreissä 36 kuukauden ajan.
KäyttöAmaroneen käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Köynnöksien rypäleistä valikoidaan noin 30%, minkä jälkeen niiden annetaan kuivua luonnollisesti ja hitaasti 100-120 päivän ajan. Viini käy terästankeissa ja kypsyy ranskalaisissa ja amerikkalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä 225-litraisissa tammitynnyreissä 36 kuukauden ajan.
KuvausSyvässä ja moniulotteisessa tuoksussa on sekoitus hillomaista hedelmää, neilikkaa ja nahkaa. Maku on täyteläinen ja konsentroitunut tanniinien ja hapokkuuden tasapainottaessa runsasta hedelmäisyyttä.
Pegasus Amarone della Valpolicella
Pegasus
Punaviini
2017
Italia
Veneto
80% Corvinone, 15% Corvina, 5% Rondinella
29,98 €