Acqua in Fiamme Amarone della Valpolicella
Rypäleet kerätään käsin Mezzane di Sotton lounaaseen suuntautuvilta kalkkikivitarhoilta. Rypäleitä kuivataan 120 päivän ajan, jolloin niiden maku ja rakenne konsentroituu. Viini käy terästankeissa 27°C lämpötilassa. Viini kysyy 33 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa 225-litraisissa tammitynnyreissä, joista puolet on uusia ja puolet toista kertaa käytettäviä.
KäyttöRypäleet kerätään käsin Mezzane di Sotton lounaaseen suuntautuvilta kalkkikivitarhoilta. Rypäleitä kuivataan 120 päivän ajan, jolloin niiden maku ja rakenne konsentroituu. Viini käy terästankeissa 27°C lämpötilassa. Viini kysyy 33 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa 225-litraisissa tammitynnyreissä, joista puolet on uusia ja puolet toista kertaa käytettäviä.
KuvausVoimakas ja syvä tuoksu, jossa on muhkeaa hillomaista hedelmää ja tammen mausteisuutta. Täyteläinen maku on tuntuvien joskin pyöreiden tanniinien täyttämä, luumuinen ja vaniljainen, ja pitkä maku upean konsentroitunut.
Acqua in Fiamme Amarone della Valpolicella
San Cassiano
Punaviini
2017
Italia
Veneto
80% Corvina, 20% Rondinella
32,19 €