Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore
Ripassoon käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Rypäleet poimitaan syyskuun lopussa ja niitä kuivataan 30-40 päivän ajan. Viini käy lokakuussa, minkä jälkeen tammikuussa se lapotaan Amaronen kuorien päälle antaen viinin maseroitua vielä noin 20 päivän ajan. Lisäksi viiniin sekoitetaan 10% Amaronea rakennetta ja makua lisäämään. Viini kypsyy 24 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä barrique-tynnyreissä.
KäyttöRipassoon käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Rypäleet poimitaan syyskuun lopussa ja niitä kuivataan 30-40 päivän ajan. Viini käy lokakuussa, minkä jälkeen tammikuussa se lapotaan Amaronen kuorien päälle antaen viinin maseroitua vielä noin 20 päivän ajan. Lisäksi viiniin sekoitetaan 10% Amaronea rakennetta ja makua lisäämään. Viini kypsyy 24 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä barrique-tynnyreissä.
KuvausSyvä tuoksu on täynnä kypsää hillomaista tummaa hedelmää ja makeaa mausteisuutta. Maku on intensiivinen ja suuntäyttävä kypsien tanniinien tuodessa siihen runsaasti rakennetta.
Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore
Pegasus
Punaviini
2017
Italia
Veneto
80% Corvinone, 15% Corvina, 5% Rondinella
19,98 €