Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore

Pegasus
2017
19,98 €
Pegasus-sarjan uusin tulokas, mausteinen ja intensiivinen Ripasso vaativampaankin makuun.
Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore
Terrior, valmistustapa ja kypsytys

Ripassoon käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Rypäleet poimitaan syyskuun lopussa ja niitä kuivataan 30-40 päivän ajan. Viini käy lokakuussa, minkä jälkeen tammikuussa se lapotaan Amaronen kuorien päälle antaen viinin maseroitua vielä noin 20 päivän ajan. Lisäksi viiniin sekoitetaan 10% Amaronea rakennetta ja makua lisäämään. Viini kypsyy 24 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä barrique-tynnyreissä.

Käyttö

Ripassoon käytettävät rypäleet saadaan noin 20-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat Pergola Veronese -tyyliin kalkkikivisellä maaperällä. Rypäleet poimitaan syyskuun lopussa ja niitä kuivataan 30-40 päivän ajan. Viini käy lokakuussa, minkä jälkeen tammikuussa se lapotaan Amaronen kuorien päälle antaen viinin maseroitua vielä noin 20 päivän ajan. Lisäksi viiniin sekoitetaan 10% Amaronea rakennetta ja makua lisäämään. Viini kypsyy 24 kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa ensimmäistä ja toista kertaa käytettävissä barrique-tynnyreissä.

Kuvaus

Syvä tuoksu on täynnä kypsää hillomaista tummaa hedelmää ja makeaa mausteisuutta. Maku on intensiivinen ja suuntäyttävä kypsien tanniinien tuodessa siihen runsaasti rakennetta.

Nimi

Pegasus Valpolicella Ripasso Superiore

Valmistaja

Pegasus

Tyyppi

Punaviini

Vuosikerta

2017

Maa

Italia

Alue

Veneto

Rypäle

80% Corvinone, 15% Corvina, 5% Rondinella

Hinta

19,98 €

Jälleenmyyjä
Näytä tuote Alkon valikoimassa