Oletko yli 18 vuotias?

Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain täysi-ikäisille

Kesätöihin samppanjanmaistajaksi? Ei pöllömpää.

Miltä kuulostaisi kesätyö, jossa yhtenä päivänä nappaisit ystäväsi mukaan ja järjestäisitte samppanjabrunssin taltioiden tämän Pöllösamppanjan someen? Jos vastauksesi oli, ettei pöllömmältä, sinulle on tarjolla ainutlaatuinen kesätyö.

Suomen myydyin samppanja Champagne La Chouette de Champillon etsii kahta samppanjanmaistajaa tulevaksi kesäksi.

Tämä kahden kuukauden mittainen kesätyö tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa syvälle samppanjan kiehtovaan maailmaan. Aiempi kokemus viineistä ei ole tarpeen, sillä me koulutamme sinut samppanjanmaistelun saloihin kahden Master of Winen opeilla.

Työtehtäväsi käsittää La Chouette de Champillon -samppanjaan tutustumista sekä kokemustesi jakamista brändimme sosiaalisen median kanaviin, erityisesti Facebookiin, Instagramiin sekä TikTokiin. Etsimme energistä, positiivista ja sosiaalisen median sisällöntuotannon taitavaa henkilöä, joka pystyy välittämään seuraajillemme “Ei pöllömpää” -fiilistä. Tällä viittaamme rentoihin ja ikimuistoisiin hetkiin samppanjan parissa, jotka koostuvat arkisemmista ilakoinneista sekä juhlavista kesähetkistä. Taustaa sinulla voikin olla esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottajana tai muutoin markkinoinnin parissa.

Haluatko olla yksi uusista samppanjanmaistajistamme? Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit täydellinen tähän rooliin. Liitä mukaan näytteitä siitä, miten toisit “Ei pöllömpää” -hetket eloon sosiaalisen median kanavillamme. Valitsemme hakijoiden joukosta kaksi samppanjanystävää, jotka pääsevät viettämään unohtumattoman kesän La Chouette de Champillon -samppanjan parissa. Huomioithan, että tehtävään hakiaksesi sinun tulee olla yli 18-vuotias. Jos haluat varmistaa, että bongaamme hakemuksesi, voit halutessasi jakaa sen myös sosiaalisessa mediassa.

La Chouette de Champillon Champagne – Pöllösamppanja

Suomen myydyin samppanja La Chouette de Champillon Champagne ammentaa inspiraationsa Champillonin kylän sydämestä, Champagnen alueelta Ranskasta. Vuosisatojen taakse yltävien perinteiden ja karttuneen kokemuksen ansiosta La Chouette de Champillon on synonyymi korkealaatuiselle ja hienostuneelle samppanjalle. Yhdistämällä perinteisiä menetelmiä moderneihin innovaatioihin Chouette on samppanja, joka heijastelee alueen rikasta terroiria ja kulttuuriperintöä.

Kriitikoiden ylistämä “Pöllösamppanja” on tunnettu erinomaisesta tasapainostaan ja laatu-hintasuhteestaan, joka tekee jokaisesta siemauksesta unohtumattoman kokemuksen. La Chouette de Champillon pyrkii rikastuttamaan samppanjan nauttimisen kulttuuria tarjoamalla elämyksiä, jotka ovat samanaikaisesti sekä ylellisiä että saavutettavia.

Lähetä hakemuksesi ja liity osaksi tiimiämme, joka juhlii elämän kuplivia hetkiä Pöllösamppanjan parissa!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@viinitie.fi ja otsikoi hakemuksesi ”Kesätyöhakemus samppanjanmaistajaksi”. Hakuaika päättyy 26.5.

Lisätietoa tehtävästä saat:

Anton Varho
Community Engagement Manager
+358 (0)40 0812 289 anton.varho@viinitie.fi

Lue lisää Duunitorin sivuilta!

La Chouette de Champillon Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
37,99 €
Legendaarinen pöllösamppanja, jossa laadun takaavat Premier ja Grand Cru -palstojen rypäleet sekä pitkä pullokypsytys.

La Chouette de Champillon Demi Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
23,90 €
Viinitien ja Autréaun yhdessä tuottaman pöllösamppanjan puolikas pullo.

La Chouette de Champillon Grand Cru Réserve Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
48,90 €
Rakastetun pöllösamppanjan grand cru -luokiteltu isoveli.

La Chouette de Champillon Magnum Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
79,95 €
Viinitien ja Autréaun samppanja, jossa laadun takaavat Premier ja Grand Cru -palstojen rypäleet sekä pitkä pullokypsytys.

La Chouette de Champillon Premier Cru Rosé Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
43,95 €
Chouetten Rosé on Pinot Noirilla sävytetty elegantti samppanja.
Kirjoittajasta
Anton Varho

Antonilla on kymmenen vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja toimii Viinitien Community Engagement Managerina. Ruoka ja viini ovat olleet Antonille intohimo koko aikuisiän.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit