Oletko yli 18 vuotias?

Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain täysi-ikäisille

Le Bullet – kriitikoiden suosikki

Keväällä 2020 Suomen lintukanta kasvoi uudella visertäjällä, kun haarapääskyjen joukkoon ilmaantui kuplajuomien muodossa Le Bullet. Pian lanseerattu uutuussamppanja alkoi kerätä ylistyslauseita viinikriitikoilta. Erityisesti Suomen samppanja-asiantuntija Essi Avellan MW:n valittua samppanjan yhdeksi vuoden parhaista Glorian Ruoka & Viini -lehdessä, haarapääskyn nousukiito sinetöityi myös suomalaisten viininnauttijoiden sydämiin.

Le Bullet viestii tyylillään optimismista, vapaudesta ja ilosta ja, viittaa ranskalaisella nimellään myös samppanjaan olennaisesti liittyviin kupliin. Samppanjan avaaminen ei katsoa aikaa, paikkaa eikä seuraa. Helsingin Sanomien samppanjaraadin 2021 joulukuussa voittajaviiniksi valitsema Le Bullet ei myöskään hinnallaan rajaa nautintoa vain pienen kuluttajakunnan keskuuteen. Raadin mukaan Le Bullet on miellyttävä, helposti lähestyttävä ja tasapainoinen. Samppanja luo demokratiaa ja on tarkoitettu kaikille!

Laadultaan erinomainen
Viinilehti

Ehdottomasti supersamppis hintaansa nähden
ILTALEHTI

Edullinen huippusamppanja
ANNA

Samppanjatestin voittaja
HELSINGIN SANOMAT 12/2021

Parhaat Samppanjat 2020
GLORIAN RUOKA & VIINI

Le Bullet Champagne Brut

Champagne Le Bullet
34,99 €
Viinitien ja Gaston Burtinin yhteistyössä syntynyt samppanja. Tribuutti viime vuosisadan vaihteelle ja ilon aikakaudelle!

Le Bullet Piaf Champagne Brut

Champagne Le Bullet
21,99 €
Piaf – pikkulinnun innoittama huippusamppanja puolikkaassa pullokoossa.
Kirjoittajasta
Heidi Mäkinen

Vuonna 2019 valmistunut Heidi Mäkinen on yksi Suomen viidestä Master of Winesta. Opintojensa aikana Heidi työskenteli sommelierina Lontoon maineikkaalla 67 Pall Mall -viiniklubilla, mitä edelsi pitkä ravintolatausta myös Suomessa. Heidin merkittävin viinialan kilpailumenestys on vuodelta 2016, kun hän sijoittui Best Sommelier of the World -kilpailussa upeasti kahdeksanneksi. Heidi toimii myös Suomen Sommelierit ry:n puheenjohtajana.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit