Oletko yli 18 vuotias?

Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain täysi-ikäisille

Tässä ovat kesän samppanjanmaistajat!

Tässä kesän samppanjanmaistajat Hanna Härkönen ja Samuli Makkonen. 🍾 Ensimmäisenä päivänä Master of Wine Pasi Ketolainen MW vei samppanjanmaistajat kuohuviinien maailmaan. Malttamattomina odotamme tulevaa kesää Hannan ja Samulin matkassaan.

La Chouette de Champillonin kesän Ei pöllömpää -samppanjanmaistajarekryn kiinnostus sekä hakemusten taso tuli todellisena yllätyksenä keräten käsittämättömät yli 450 hakemusta. Tästä joukosta valikoitui kaksi loistavaa tekijää, joiden kokemuksia saamme seurata tulevana kesänä Viinitien sosiaalisen median tileiltä.

Alla Hannan ja Samulin fiilikset tulevaan kesään:

Hanna:
”Törmäsin Samppanjanmaistajan kesäduuniin somessa vapun tienoilla ja saman tien iski vahva tunne, että tää ois niin mulle ja mua – olen nimittäin intohimoinen ruoanlaittaja ja viinien maistelija, ja samppanja on lempijuomani.
Mulle kesässä on tärkeää kiireettömät hetket ystävien ja perheen kanssa, kesämenuiden suunnittelu ja kokkailu ja ajan viettäminen ulkona ja luonnossa. Samppanja sopii tähän kokonaisuuteen mainiosti, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan kesähetkiä ja -reseptejä Pöllösamppanjan siivittämänä! Näen jo itseni ja ystäväni nauttimassa lasillisen samppanjaa iltapulahduksen jälkeen, juhannuspöydässä uusien perunoiden ja sillin kera, takapihallani järjestetyissä puutarhajuhlissa, ilta-auringossa Suokin kallioilla…”

Samuli:
”Kun bongasin Hesarin etusivulta Viinitien kaipailevan Samppanjanmaistajaa, kuulosti tuo niin unelma kesätyöltä että mun täytyi ehdottamasti hakea tätä paikkaa ja mikä kuin satu kävikin nyt toteen!
Reilu vuosi sitten makunystyräni olivat selkeästi valmiimmat vastaanottamaan tämän juomakulttuurin ison kulmakiven, juhlajuomien kuninkaan, mutta tänä läheisempää tuttavuutta tähän juomaan rakentamani aikana olen tajunnut että samppanja sopii kevyemminkin arkeakin piristäviin hetkiin, upeisiin jälleennäkemisiin, juhlistamaan pieniäkin onnistumisia, mukaan metsäretkille, osana viikonloppuaamuja ja erityten hyvässä seurassa maiskuteltavaksi grillailua mainitsemattakaan.
Odotan innolla mitä kaikkea Pöllösamppanjan rikastama kesä tuo tullessaan, mistä saattaa näkyä myös huhuilemaankin kannustavia merkkejä somessa.

Stay tuned!”

Nappaa siis Viinitien somet seurantaan!

La Chouette de Champillon Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
37,99 €
Legendaarinen pöllösamppanja, jossa laadun takaavat Premier ja Grand Cru -palstojen rypäleet sekä pitkä pullokypsytys.

La Chouette de Champillon Demi Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
23,90 €
Viinitien ja Autréaun yhdessä tuottaman pöllösamppanjan puolikas pullo.

La Chouette de Champillon Grand Cru Réserve Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
48,90 €
Rakastetun pöllösamppanjan grand cru -luokiteltu isoveli.

La Chouette de Champillon Magnum Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
79,95 €
Viinitien ja Autréaun samppanja, jossa laadun takaavat Premier ja Grand Cru -palstojen rypäleet sekä pitkä pullokypsytys.

La Chouette de Champillon Premier Cru Rosé Champagne Brut

Champagne La Chouette de Champillon
43,95 €
Chouetten Rosé on Pinot Noirilla sävytetty elegantti samppanja.
Kirjoittajasta
Anton Varho

Antonilla on kymmenen vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja toimii Viinitien Community Engagement Managerina. Ruoka ja viini ovat olleet Antonille intohimo koko aikuisiän.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit