Bassanoshiro Bianco
Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevilta luomusertifioiduilta tarhoilta. Viiniin käytettävät rypäleet käyvät sementtitankeissa 18-24°C. Sekä alkoholikäyminen että malolaktinen konversioo tapahtuvat luonnollisesti. Viini kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä, jotka on valmistettu sekä ranskalaisesta, unkarilaisesta että amerikkalaisesta tammesta. Viini stabiloituu viileässä talven aikana ja rikkidioksidia lisätään pieni määrä sekä malolaktisen käymisen että pullotuksen yhteydessä.
KäyttöViiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevilta luomusertifioiduilta tarhoilta. Viiniin käytettävät rypäleet käyvät sementtitankeissa 18-24°C. Sekä alkoholikäyminen että malolaktinen konversioo tapahtuvat luonnollisesti. Viini kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä, jotka on valmistettu sekä ranskalaisesta, unkarilaisesta että amerikkalaisesta tammesta. Viini stabiloituu viileässä talven aikana ja rikkidioksidia lisätään pieni määrä sekä malolaktisen käymisen että pullotuksen yhteydessä.
KuvausTumman hedelmäinen tuoksu, jossa kypsää vadelmaa, tummaa kirsikkaa ja mausteisuutta. Maku on pehmeä ja suuntäyttävä, tanniinit tuntuvat mutta hienojakoiset, ja jälkimaku viipyilevä.
Bassanoshiro Bianco
Bassanoshiro
Valkoviini
2022
Itävalta
Lorem Ipsum
Garganega
15,90 €