Bassanoshiro Bianco

Bassanoshiro
2022
15,90 €
Luomusertifioitu täsmäviini japanilaiselle ruoalle.
Bassanoshiro Bianco
Terrior, valmistustapa ja kypsytys

Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevilta luomusertifioiduilta tarhoilta. Viiniin käytettävät rypäleet käyvät sementtitankeissa 18-24°C. Sekä alkoholikäyminen että malolaktinen konversioo tapahtuvat luonnollisesti. Viini kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä, jotka on valmistettu sekä ranskalaisesta, unkarilaisesta että amerikkalaisesta tammesta. Viini stabiloituu viileässä talven aikana ja rikkidioksidia lisätään pieni määrä sekä malolaktisen käymisen että pullotuksen yhteydessä.

Käyttö

Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevilta luomusertifioiduilta tarhoilta. Viiniin käytettävät rypäleet käyvät sementtitankeissa 18-24°C. Sekä alkoholikäyminen että malolaktinen konversioo tapahtuvat luonnollisesti. Viini kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä, jotka on valmistettu sekä ranskalaisesta, unkarilaisesta että amerikkalaisesta tammesta. Viini stabiloituu viileässä talven aikana ja rikkidioksidia lisätään pieni määrä sekä malolaktisen käymisen että pullotuksen yhteydessä.

Kuvaus

Tumman hedelmäinen tuoksu, jossa kypsää vadelmaa, tummaa kirsikkaa ja mausteisuutta. Maku on pehmeä ja suuntäyttävä, tanniinit tuntuvat mutta hienojakoiset, ja jälkimaku viipyilevä.

Nimi

Bassanoshiro Bianco

Valmistaja

Bassanoshiro

Tyyppi

Valkoviini

Vuosikerta

2022

Maa

Itävalta

Alue

Lorem Ipsum

Rypäle

Garganega

Hinta

15,90 €

Jälleenmyyjä
Näytä tuote Alkon valikoimassa