Viinitie Wine Talk@: Sommelierin opit
Tässä keskustelussa Heidi Mäkisen seurana on upean uran ravintola-alalla tehnyt, Suomen ensimmäinen naissommelier Christina Suominen.
Mistä sommelierin työssä on kyse ja mitä lisäarvoa sommelier voi tuoda paitsi ravintolalle myös sen asiakkaille? Millaista ravintolassa työskentely ja viinisuositusten tekeminen on? Millainen Christina Suomisen pitkä ura sommelierina on ollut? Katso taltiointi keskustelusta ja inspiroidu!
G.D. Vajra Langhe Rosso
Vuonna 2019 valmistunut Heidi Mäkinen on yksi Suomen viidestä Master of Winesta. Opintojensa aikana Heidi työskenteli sommelierina Lontoon maineikkaalla 67 Pall Mall -viiniklubilla, mitä edelsi pitkä ravintolatausta myös Suomessa. Heidin merkittävin viinialan kilpailumenestys on vuodelta 2016, kun hän sijoittui Best Sommelier of the World -kilpailussa upeasti kahdeksanneksi. Heidi toimii aktiivisesti myös kansainvälisessä sommelierliitto ASI:ssa.
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit